2e divisie B – Volmar Ekeren laat gouden punten liggen

Volmar Ekeren leed thuis een pijnlijke nederlaag tegen Kruikenburg Ternat. Het had de drie punten binnen handbereik, maar in het zicht van de meet viel het stil.

TWEEDE DIVISIE B (m) – VOLMAR EKEREN

“We stonden 2-0 voor in sets en telden in de derde beurt een bonus van zeven punten”, sakkerde trainer Thomas Rossie. “De bezoekers slopen stilaan dichterbij, maar we kregen toch nog drie matchballen. We vergaten het echter af te maken. Doodjammer, want we we speelden sterk en hadden de wedstrijd helemaal in handen. We lagen helemaal niet onder, want zelfs in de beslissende vijfde set kon het nog alle kanten uit. We slikten met het kleinste verschil echter een pijnlijke nederlaag.”

“Het hadden gouden punten kunnen zijn, want Kruikenburg Ternat is niet van de minste. Het had uitzicht gegeven op een plaats in de top vijf en zelfs meer. Maar goed, op zich is dit geen drama. Om de heenronde af te sluiten krijgen we nog Londerzeel en Leefdaal Bertem A, dus krijgen we nog kansen om op te klimmen in de stand.”

Volmar Ekeren – Kruikenburg Ternat 2-3
Setstanden: 25-20, 25-18, 21-25, 27-29, 13-15.

Check Also

Nationale – Hans Minten (Alken) : « S’offrir un beau cadeau de Noël »

Cristal Jeval Alken termine avec un mois de décembre très chargé. L'entraîneur Minten et son équipe espèrent atteindre leur meilleur niveau de préparation.

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.