2e divisie B – Hellvoc blijft moeizaam overeind in Londerzeel

Leider Hellvoc moest alles uit de kast en van de bank halen om overeind te blijven in Londerzeel. Dankzij de drie punten blijft Hellvoc (met één wedstrijd minder op de teller) samen met Leefdaal-Bertem A en Sveka Schoten aan de leiding met 32 punten.

TWEEDE DIVISIE B (m) – HELLVOC

“In de openingsset kregen we aanvankelijk geen vat op de thuisploeg en waren we lang op achtervolgen aangewezen”, zegt trainer Peter Bierinckx. “Met enkele wissels probeerde ik het tij te keren en dat draaide goed uit, want in de slotfase gingen we nipt op en over Londerzeel. In de tweede set lukte dat niet meer en zo maakte de thuisploeg weer gelijk.”

“Maar in deel drie waren wij weer aan zet. We liepen in het begin gemakkelijk uit, maar gaandeweg sloop Londerzeel dichterbij. Gelukkig bleven we overeind en dat heeft ons vleugels gegeven in de vierde spelbeurt. Daarin gingen we furieus van start. In de slotfase zagen we de thuisploeg weer naderen, maar uiteindelijk maakten we het toch af met iets ruimer verschil.”

“Een beetje jammer dat we Londerzeel in deel 3 en 4 nog dichterbij laten komen, maar ik ben blij dat we de drie punten pakken. We hebben er hard voor moeten werken en vergeet niet dat Londerzeel in een sterke periode zat. Mijn ploeg heeft alvast goed gereageerd. »

Londerzeel – Hellvoc           1-3
Setstanden: 24-26, 25-18, 28-30, 19-25.

Check Also

Nationale – Hans Minten (Alken) : « S’offrir un beau cadeau de Noël »

Cristal Jeval Alken termine avec un mois de décembre très chargé. L'entraîneur Minten et son équipe espèrent atteindre leur meilleur niveau de préparation.

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.