2e divisie B – Geel Zwart Wijnegem wisselt sterke en zwakke periodes af

Geel Zwart Wijnegem krijgt het juiste ritme maar niet te pakken. De laatste zege dateert inmiddels van 30 oktober, toen Topsport School Vilvoorde voor de bijl ging. Nu moest het ook tegen Leefdaal Bertem B, dat nog maar één zege telde, in het zand bijten na vijf sets.

TWEEDE DIVISIE B (m) – GEEL ZWART WIJNEGEM

“We kregen weer te weinig”, zuchtte trainer Jan Clissen. “Tijdens de eerste vier sets bouwden we telkens een ruime voorsprong op, maar zowel in set 1 als 2 geven we die onbegrijpelijk uit handen. In de tweede beurt stonden we bijvoorbeeld 7-14 voor na een erg sterke periode. Maar dan volgde weer een ontstellend zwakke periode en was alles te herdoen.”

“Gelukkig konden we nog de 2-2 forceren en dan denk je dat de ploeg op dat elan verder kan gaan in de beslissende vijfde beurt. We stonden echter meteen 5-0 in het krijt en dan blijft er niks anders over dan achtervolgen. Je maakt nog wel iets goed, maar finaal kom je dan toch te kort.”

Leefdaal Bertem B – Geel Zwart Wijnegem 3-2
Setstanden: 25-21, 25-20, 23-25, 23-25, 15-11.

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.