Liga B – Kapellen botst op verrassend sterk Gembloux

Kapellen moest afgelopen zaterdag thuis verrassend de drie punten laten aan Gembloux, voorlaatste in de stand. De Walen telden voor aanvang nog maar één zege tegenover de vijf van Kapellen. Wie dacht dat dit een verplicht nummer werd voor de Noord-Antwerpenaren kwam bedrogen uit.

LIGA B (m) – GLOBAL WINERIES KAPELLEN

“We wisten wel dat Gembloux kwaliteiten had, maar het speelde eigenlijk verrassend sterk”, zegt speler Gert Van den Putte. “Aanvallend waren de bezoekers moeilijk af te stoppen. Bij ons zat het niet echt mee en vooral in receptie misten we de nodige stabiliteit. De hoop flakkerde even op toen we de derde set voor onze rekening konden nemen. In het begin van de vierde beurt kregen we echter meteen een reeks punten tegen en dat konden we niet meer goedmaken.”

“Een verrassing? Ach, net zoals we al een aantal keren verrassend gewonnen hebben, gingen we nu thuis even verrassend onderuit en dat heb ik ook tegen de jongens gezegd. Dit verlies is geen drama. Volgende week gaan we opnieuw aan de slag en proberen we weer aan te knopen met een overwinning.”

Kapellen – Gembloux 1-3
Setstanden: 20-25, 23-25, 25-21, 22-25.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Mendo Booischot / Foto Michiel Cremers

LIGA B – Duvel Puurs leidt onverwacht puntenverlies tegen sterk Mendo Booischot

Mendo Booischot kreeg zaterdag Duvel Puurs op bezoek. In het verleden is al meermaals gebleken …

Laisser un commentaire