1e nationale – Lint krijgt pandoering om snel te vergeten

De jongens van Lint hadden zaterdag niet hun beste dag op het veld van Gembloux. Ze kwamen twee sets lang niet in het stuk voor. Alleen in deel drie konden ze enigszins het ritme volgen, maar in de slotfase maakten de Walen het gevat af.

EERSTE NATIONALE (m) – LINT

« Over de match kan ik eigenlijk kort zijn », zegt trainer Wannes Rosiers. « We hebben één set volleybal gespeeld en dat was in de derde. Kristof Damen was eigenlijk de enige die op niveau speelde. Voor de rest was het zoeken en zeker in de eerste en de tweede set speelden we niet agressief genoeg. Let op, het is geen schande om te verliezen hier in Gembloux, maar de manier waarop eigenlijk wel. Dit is in ieder geval een match om snel te vergeten, maar er zitten drie weken tussen. Dat zal dus wel lukken zeker. »

Wannes Rosiers vertrekt

Wannes Rosiers houdt het na één jaar voor bekeken bij Lint. Hij wordt volgend seizoen trainer bij M-Siks, dat eveneens in eerste nationale uitkomt.

« Ten eerste omdat het eigenlijk vlak bij mijn deur is en ten tweede omdat de ploeg met ambitie aan de start zal verschijnen. »

Lint zelf heeft inmiddels zijn huiswerk zo goed als klaar. Samuel Peeters, broer van Nathan, komt over van de tweede ploeg. Uit Bravoc komt een middenman de gelederen versterken.

Gembloux – Tesla Lint 3-0
Setstanden: 25-17, 25-14, 25-23.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire