Geel Zwart pikt zegereeks weer op

Geel Zwart Wijnegem sloot na drie nederlagen op rij weer aan met een zege. Tegen Jeugdvolleybal Londerzeel pakte het afgelopen zaterdag alvast simpel de eerste twee sets.

TWEEDE DIVISIE B (m) – GEEL ZWART WIJENEGEM

« Vooral omdat we veel druk konden zetten aan de service », zegt trainer Jan Clissen. « Londerzeel moest stereotiep over de hoeken aanvallen en daar konden wij een goed blok tegenover zetten. Op die manier legden we de tegenaanval lam. In de derde set lagen we steeds twee tot drie punten achter. Tot zelfs 21-23. Gelukkig konden we het in een spannend slot nog rechttrekken. »

« Het doet deugd om na drie nederlagen op rij nog eens te winnen. We hebben nu twee weken rust en dan volgen nog matchen in Hofstade/Zemst en thuis tegen Wijgmaal. Twee matchen die we nog graag willen winnen. We kunnen nog een plaatsje stijgen, want met Leefdaal – Haasrode-Leuven staan de nummers twee en drie nog tegenover elkaar. Misschien kunnen wij daarvan profiteren. Het is zeker geen verplichting, maar het is nu eenmaal mooier om het seizoen als derde af te sluiten in plaats van als vierde. Vooral omdat we toch een gans seizoen bovenaan hebben meegedaan. »

Geel Zwart Wijnegem – Jeugdvolleybal Londerzeel 3-0
Setstanden: 25-16, 25-18, 28-26.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire