2e divisie B – Geel Zwart Wijnegem heeft handen vol met Volmar Ekeren

Met één speeldag vertraging speelde Geel Zwart Wijnegem afgelopen zaterdag pas zijn eerste match van het seizoen. Met Volmar Ekeren kreeg het een ploeg uit de regio over de vloer, die haar eerste wedstrijd met 3-1 had gewonnen tegen Leefdaal Bertem B.

TWEEDE DIVISIE B (m) – GEEL ZWART WIJNEGEM

“Het was een moeilijke wedstrijd voor ons”, zegt trainer Jan Clissen. “Omdat opposite Brecht Staelens afwezig was, moest ik puzzelen. Ik probeerde het met Robbe Frederickx als opposite, maar dat was geen succes. Geen verwijt naar hem toe, want het was vooral receptioneel dat we kwetsbaar waren. In de tweede set probeerde ik het met Tom Geerts en toen sloeg de motor wel aan. Al bleef het wel uitermate spannend tot het einde. Gelukkig maakten we de 1-1, anders denk ik dat we de boeken mochten sluiten.”

“Set drie wonnen we zonder al te veel problemen en toen we in deel vier halverwege een vijftal punten voorsprong hadden, dacht ik stiekem dat de buit binnen was. De bezoekers wilden zich echter niet neerleggen bij de situatie en vochten snedig terug. Bij 20-24 was ik al begonnen met de voorbereiding van de beslissende vijfde set, maar dan gebeurde alsnog het onverwachte. Volmar maakte plots enkele fouten waar we maximaal van konden profiteren om toch nog de drie punten te pakken.”

Volgend weekend trekt Geel Zwart naar Leefdaal Bertem A, dat vorig seizoen derde eindigde, maar in het tussenseizoen verschillende spelers zag komen en gaan.

“Moeilijk in te schatten dus, al was het vorig seizoen wel een ploeg die ons lag”, besluit Jan Clissen.

Geel Zwart Wijnegem – Volmar Ekeren      3-1
Setstanden: 14-25, 34-32, 25-18, 26-24.

Leefdaal Bertem A – Geel Zwart Wijnegem
Zaterdag 8 oktober 2016 – 20.30u
Gemeentelijke sportzaal, Leefdaal

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire