FH Nijlen op zoek naar eerste driepunter in 2e divisie

Met slechts vier punten en een troosteloze tiende plaats stellen de jongens van FH Nijlen momenteel teleur. Afgelopen zaterdag waren ze nog kansloos op het veld van Londerzeel, dat pas zijn tweede driepunter noteerde.

TWEEDE DIVISIE B (m) – FH NIJLEN

“Het was een eenvoudige 3-0-zege voor de thuisploeg”, zucht trainer Kris Sels. “Op geen enkel moment konden we aanspraak maken op setwinst, laat staan op matchwinst. Blijkbaar speelden de jongens van Londerzeel de match hun leven, zo werd me achteraf verteld. Alles lukte bij hen, terwijl wij geen vuist konden maken. Bij ons werden de tactische richtlijnen overigens ook niet altijd even correct uitgevoerd.”

Motor sputtert

“Dat de motor nog niet aangeslagen is, vindt ik niet helemaal juist. Laten we zeggen dat hij nog sputtert. We zijn naarstig op zoek naar die eerste drie punten die het vuur aan de lont kunnen steken. Ja, ik ben als trainer teleurgesteld, maar we blijven hard werken en kijken alweer uit naar de volgende match. Dat is er één in het kader van de Beker van Antwerpen tegen Zoersel uit Liga B. Een topaffiche die we ontspannen kunnen aanvatten. We gaan uiteraard proberen te stunten, al beseffen we dat dat niet gemakkelijk zal zijn.”

Jeugdvolleybal Londerzeel – FH Nijlen 3-0
Setstanden: 25-18, 25-21, 25-18.

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Laisser un commentaire