2e divisie – “We leven momenteel op een wolk”

Zoersel blijft week na week standhouden en is niet van plan zijn tweede plaats in de stand te grabbelen te gooien. Ook Elen slaagde er zaterdag niet in om de troepen van trainer Patrick De Cnodder onderuit te halen.

TWEEDE DIVISIE A (m) – VC ZOERSEL

“Ik vond beide ploegen een erg goede wedstrijd spelen, met Zoersel weliswaar als de terechte winnaar”, zegt hij. “Elen is in eigen huis een moeilijk te bekampen ploeg, omwille van de kleine zaal en het enthousiaste publiek. De wedstrijd werd gekenmerkt door heel wat rally’s en twee ploegen met veel inzet. Servicedruk was onvoldoende, zodat er gewerkt moest worden voor elk punt. Voor de neutrale toeschouwer was dit ongetwijfeld een aangename partij. Maar uiteindelijk klaarden we klus in drie sets.”

Zoersel lijkt dan ook klaar om de confrontatie aan te gaan met leider Lanaken, dat in de stand drie punten meer telt. Volgende week mag het zijn kunnen tonen op het veld van de Limburgers.

“Een uitdaging voor ons. We leven op een wolk en ik denk dat we onze tweede plaats niet gestolen hebben. Ik vind het nog altijd knap wat deze ploeg elke week opnieuw presteert. We spelen al sinds het begin van het seizoen vrij constant en op hoog niveau. Vroeg of laat zullen we wel eens een mindere dag hebben. Hopelijk is dat niet volgende week tegen Lanaken.”

Elen – Zoersel            0-3
Setstanden: 18-25, 22-25, 25-27.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire