2e divisie A – Zoersel kruipt uit kelder van klassement

De jongens van Zoersel II deden wat van hen verwacht werd. Ze maakten komaf met Hechtel-Eksel en zetten met hun tweede zege een belangrijke stap vooruit in het klassement.

TWEEDE DIVISIE A (m) – VC ZOERSEL

“We begonnen uitstekend aan de match”, zegt trainer Patrick De Cnodder. “Tactisch speelden we in de openingsset perfect, maar in de tweede set kregen we een heel ander spelbeeld. Alles wat in de eerste set lukte, deden we nu verkeerd. We kregen geen bal gescoord en dat werd dan ook een complete afgang. Gelukkig hebben we ons in de derde beurt weer herpakt. In deel vier lagen we voortdurend een vijftal punten voor tot op het einde. Dan hebben we de Limburgers laten terugkomen. Dat zorgde nog even voor een spannend en zenuwachtig slot, waarin we gelukkig standhielden.”

“Een belangrijke overwinning voor ons om weg te geraken uit de kelder van het klassement en onnodige druk te vermijden. Hopelijk kunnen we volgende week ook afstand nemen van Herenthout, dat voorlaatste staat in het klassement en dan kunnen we een mooie sprong voorwaarts maken.”

Zoersel – Hechtel-Eksel       3-1
Setstanden: 25-19, 10-25, 25-14, 25-23.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire