Liga B – Zoersel houdt hekkensluiter moeizaam onder controle

Zoersel ging zaterdag met 1-3 winnen op het veld van Zele-Berlare en nestelt zich comfortabel in de middenmoot van het klassement. Toch was het geen simpele klus tegen de Waaslanders, die overigens nog zonder punten onderaan bengelen.

LIGA B (m) – VC ZOERSEL

“De thuisploeg miste haar opposite, maar ging aanvankelijk fel te keer”, zegt trainer Wim Truyen. “Aanvallend stond het sterk te spelen en daar hadden we niks tegen in te brengen. In die eerste set deden we dan eigenlijk ook niet echt mee. Vanaf de tweede set hebben we onze servicedruk verplaatst en zo zijn we in de match gekomen. Michiel Goossens viel sterk in en Zele-Berlare kreeg het moeilijker om op te bouwen. Bovendien konden we op de beslissende momenten rekenen op een uitstekende Bas Swinkels om de punten te maken. Zo kwamen we in de derde en de vierde set eigenlijk niet meer in de problemen. Ook al konden we controle maar moeizaam bewaren.”

Zele-Berlare – Zoersel         1-3
Setstanden: 25-23, 22-25, 20-25, 19-25.

Check Also

Nationale – Hans Minten (Alken) : « S’offrir un beau cadeau de Noël »

Cristal Jeval Alken termine avec un mois de décembre très chargé. L'entraîneur Minten et son équipe espèrent atteindre leur meilleur niveau de préparation.

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.