1e divisie A – Zoersel staat weer op

De meisjes van Zoersel waren twee weken terug aangeslagen door de blessure van sterkhoudster Nina Van Goethem. Tegen Beerse slikten ze dan ook verrassend met 3-0 een eerste nederlaag. Afgelopen zaterdag stond het in eigen huis echter weer op tegen Diepenbeek.

EERSTE DIVISIE A (v) – VC ZOERSEL

“We haalden het redelijk vlot en dat was niet zo vanzelfsprekend”, zegt trainer Koen Geens. “Nina is geblesseerd, maar omdat enkele speelsters ziek waren, was het echt puzzelen. Met drie nieuwe speelsters op het veld was het een beetje afwachten wat dat ging geven. Iedereen speelde echter op niveau. We namen in elke set een goede start en met een uitstekende opposite Sofie Boënne op de koop toe, kwamen we eigenlijk nooit in de problemen.”

“Een opsteker na het drama van vorige week in Beerse en het geeft vertrouwen in het vooruitzicht van de topper zaterdag tegen Alken. Ik ben benieuwd wat we dan kunnen brengen. Nina, toch één van onze sterkhoudsters, die ervaring en rust in de ploeg brengt, is voor langere tijd buiten strijd, maar het geeft anderen de kans om op te staan en de ploeg op sleeptouw te nemen. Alken is dan wel van een ander niveau als Diepenbeek, maar het zou mooi zijn als we de punten thuis kunnen houden. Erg benieuwd hoe deze ploeg dit zal aanpakken.”

Zoersel – Diepenbeek          3-0
Setstanden: 25-19, 25-18, 25-22.

Zoersel – Alken
Zaterdag 12/11 20.30u
Sportcomplex Zoersel

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire