[1e divisie – Hellvoc] Trainer Zoltan Magyar teleurgesteld

In de partij tussen Hellvoc en leider Ruiselede werd de logica gerespecteerd. De thuisploeg verloor met 0-3 van de favoriet. Nochtans legde Hellvoc de bezoekers het vuur aan de schenen en kreeg het heel wat kansen om het tij te keren.

EERSTE DIVISIE B (m) – HELLVOC

“Een pijnlijke nederlaag, zeker omdat we in sets 2 en 3 erg dicht bij setwinst zaten”, zegt trainer Zoltan Magyar. “We konden het echter niet afmaken. Op de eerste set is niets aan te merken. Ruiselede speelde toen veel beter dan wij. We werden gepakt op snelheid en we waren niet in staat om iets terug te doen.”

“In de tweede set leken de jongens dan toch wakker geschud. We kwamen op 24-22, kregen nog zes setballen, maar slaagden er niet in daar één van te verzilveren. De set ging naar Ruiselede en toen dacht ik dat het gedaan was. Toch hielden we in deel drie opnieuw goed stand en bereikten we met een kleine voorsprong de tweede technische time-out. De bezoekers maakten gelijk, waarna een nek-aan-nekrace volgde tot in de eindfase. Daarin kregen we opnieuw setbal, maar weer kon Ruiselede die neutraliseren en met 0-3 afronden.”

Uit de problemen blijven

“Ik was bijzonder ontgoocheld. Het is lang geleden dat ik nog met zo’n teleurgesteld gevoel van het terrein gestapt ben. We speelden twee fantastische sets tegen de leider in het klassement. Dit Ruiselede zal meedoen voor de titel en eindigt ongetwijfeld in de top drie. En dan is het jammer dat we niet minstens een set konden rapen.”

“We hebben nu vijf wedstrijden achter de rug. Twee matchen wonnen we, twee verloren we van toppers uit de reeks. Dit weekend spelen we tegen Lizards Lubbeek-Leuven voor de Vlaamse Beker, maar dan is het aan ons om punten te pakken. We trekken dan naar hekkensluiter Olva Brugge. Als we uit de problemen willen blijven, dan moeten we daar iets rapen.”

Hellvoc – Pervol Ruiselede 0-3
Setstanden: 15-25, 33-35, 24-26.

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Laisser un commentaire