WeGi Lille bereidt nieuwe successen voor op stage

Naar jaarlijkse gewoonte trok de voltallige jeugd van WeGi Groot Lille vorig weekend op stage naar “De Brink” in Herentals. Daar bereidden ze zich voor op het nakende volleybalseizoen 2014-2015.

JEUGD – WEGI GROOT LILLE

Met een 90-tal jeugdspelers en-speelsters en een 20-tal begeleiders maakte de club er een intens trainingsweekend van. De WeGi-jeugd wil er alles aan doen om de successen van het voorbije seizoen te evenaren. Met titels voor de meisjes miniemen en provinciale cadetten, een finaleplaats in de Beker van Antwerpen voor de jongens miniemen en winst in de Beker van Turnhout voor de provinciale meisjes cadetten wacht hen alvast geen gemakkelijke opdracht.

“Maar vooral de successen van onze jeugd in de breedte geeft ons voldoening”, zegt een trotse WeGi-voorzitter Gie Daneels. “Twee ploegen haalden de halve finales van de Beker van Antwerpen en drie ploegen stonden in de halve finales van de Beker van Turnhout. Onder leiding van het voltallige trainerskorps wordt ondertussen keihard gewerkt om topfit te zijn tegen start van het nieuwe seizoen. Al zien we deze stage zien ook in het kader van teambuilding, want teamspirit dragen we bij WeGi hoog in het vaandel.”

WeGi Groot Lille op stage in Herentals
WeGi Groot Lille op stage in Herentals

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

2e divisie – Volmar Ekeren pakt gouden punten tegen gehavend Mortsel

Volmar Ekeren deed afgelopen wekend een goede zaak door Mortsel met 3-1 terug te wijzen. …

Laisser un commentaire