Liga A – Pascal Gora: “Hier moeten we mee om kunnen gaan”

In de Beker van Antwerpen neemt Amigos Zoersel het vanavond op tegen Kasterlee uit tweede divisie. Vrijdag trekt het naar VST Lions Turnhout voor de eerste wedstrijd in de Beker van België. Uiteraard starten de bezoekers telkens als favoriet.

LIGA A (v) – AMIGOS ZOERSEL

“Het zal er vanavond op aankomen om onze achterstand zo snel mogelijk weg te werken”, zegt trainer Pascal Gora. “Maar we moeten ons ook niet wegsteken. We willen deze match winnen en zullen er ook voluit voor gaan. In de Beker van Antwerpen is het nooit gemakkelijk voor ons, want elke tegenstander start als underdog, heeft niks te verliezen en is altijd uiterst gemotiveerd. Maar als vast waarde in Liga A moeten we daarmee om kunnen gaan en zijn we het aan onze status verplicht om dit soort matchen te winnen.”

“Hetzelfde geldt voor de match van vrijdag in de Beker van België tegen VST Lions Turnhout. Het voordeel is dat we dan niet met een achterstand vertrekken, maar uit een oefenmatch tijdens de voorbereiding weten we dat Turnhout over een sterk opslagwapen beschikt. Het is zeker een ploeg die iets kan forceren als het in de flow geraakt. Bovendien speelt het thuis. Minder gunstige omstandigheden dus voor ons, maar ook hier moeten we laten zien dat we daarmee om kunnen gaan.”

Beker van Antwerpen
Kasterlee – Amigos Zoersel
Dinsdag 27 oktober 2015 20.00u

Beker van België
VST Lions Turnhout – Amigos Zoersel
Vrijdag 30 oktober 2015 20.30

Amigos Zoersel Liga A v
Amigos Zoersel, foutloos in competitie, is deze week actief op twee bekerfronten. FOTO AMIGOS ZOERSEL

Check Also

Waremme-Borgworm Liga (m)

Liga – Sacha Koulberg (Borgworm) : « Sixième, septième ou huitième tatouage cette année »

Pendant deux saisons, le VBC Waremme n'a pas pu se décoller de la dernière place de la Liga masculine. En 2022, l'équipe est mieux construite. Les petits Wallons sont septièmes et l'entraîneur Sacha Koulberg entrevoit la possibilité d'encore grimper dans le classement.

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Laisser un commentaire