Herenthout niet opgewassen tegen ervaren Bolderberg

Tegen het ervaren Bolderberg, dat verschillende ex-ereklassespelers in de rangen telt, haalde Herenthout nooit zijn niveau. Alleen De Reyck kon tevreden terugblikken, maar dat was onvoldoende om de thuisploeg aan het wankelen te brengen. De bezoekers vonden op geen enkel moment het juiste ritme. Telkens liep er ergens wel iets mis.

TWEEDE DIVISIE A (m) – VC HERENTHOUT

Al vanaf de eerste punten – twee receptiefouten en één servicemisser – moest Herenthout achter te feiten aanlopen (4-1). Bolderberg kwam vooral blokkerend sterk voor de dag en liet zich zelden op een fout betrappen. Het grote verschil in de openingsset was niet eens overdreven.

Ook de tweede set startte, ondanks enkele wissels, met hetzelfde spelbeeld. Toen opposite Palmers bij Bolderberg naar de kant werd gehaald, leek Herenthout te kunnen profiteren om zich terug in de wedstrijd te knokken (16-15). In moneytime was het echter opnieuw Bolderberg dat van de fouten bij Herenthout kon profiteren.

Herenthout probeerde in deel drie nog een vuist te maken (8-6), maar ook nu heerste het Bolderbergse blok aan het net.

Herenthout haalde dan niet zijn beste niveau, het kon achteraf wel eerlijk toegeven dat dit Bolderberg een klasse te sterk was en verdiend de punten thuis hield.

VCK Bolderberg – Herenthout 3-0
Setstanden: 25-12, 25-21, 25-17.

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Laisser un commentaire