2e divisie (m) – Herenthout slikt in Geel vierde verlies op rij

Vierde competitienederlaag op rij voor Herenthout dat steeds dieper wegzakt in de ranking. Nochtans brachten de bezoekers in de eerste en de tweede set goed volleybal en staken ze enkele mooie aanvallen in elkaar.

TWEEDE DIVISIE A (m) – HERENTHOUT

De zes rechtstreekse receptiefouten waren er in de openingsset echter teveel aan om Geel echt onder druk te zetten.

In set 2 sloeg Geel al snel een kloof, maar Herenthout vocht terug. De bezoekers stuurden de serviceopdrachten bij en verhoogden de druk op Van Es. Geel kreeg het receptioneel steeds moeilijker, zodat Herenthout op en over de thuisploeg ging en de stand in evenwicht bracht.

In deel 3 en 4 was Herenthout nog slechts een schim van de ploeg die we daarvoor aan het werk zagen. De bezoekers werden op een hoopje geserveerd en Heylen moest de ballen steeds gaan zoeken. De kopjes gingen al snel naar beneden. Coach Tom Switsers probeerde het tij nog te keren met enkele wissels, maar ook dat bracht geen beterschap.

Geel – Herenthout 3-1
Setstanden: 25-17, 22-25, 25-9, 25-16.

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Laisser un commentaire