1e div. A – Mendo Booischot 2 naar finale Beker van Vlaanderen?

De tweede ploeg van Mendo Booischot (1e divisie A) kan voor de vierde keer op rij doorstoten naar de finale van de Vlaamse Beker.

Beker van Vlaanderen – MENDO BOOISCHOT

Zaterdag spelen onze Heren 2 de halve finale voor de beker van Vlaanderen.

Al 3 keer op rij slaagden ze erin om de finale te halen (en ook 2 keer om die te winnen!!) maar dit jaar wordt het een loodzware opdracht. Ze moeten het namelijk opnemen tegen Fixit Kalmthout, de fiere leider uit 1ste divisie B met dit seizoen slecht 1 verlieswedstrijd in competitieverband. Het moet gezegd : met maar liefst 3 spelers met Liga A ervaring in hun rangen was dat niet echt een verrassing maar de 2de herenploeg van Mendo, die ook dit jaar meedraait aan de top van het klassement van hun reeks, gaat zeker alles geven en proberen om door te stoten naar de finale.

Christof Van Goethem jouait cette saison à l'Axis Shanks Guibertin !
Christof Van Goethem met Axis Shanks Guibertin (Liga A)

Ook al start Fixit op papier als uitgesproken favoriet en en zullen ze met de broers De Ren en speler/trainer Christophe Van Goethem zeker fel van zich afbijten, elke match moet gespeeld worden en wie weet ….. misschien slaagt de jonge garde van Joris Jacobs er wel in om nog eens te stunten!! Ze hebben in alle geval het thuisvoordeel maar ze weten dat ze enorm sterk en gemotiveerd aan de oplsag moeten verschijnen om weerwerk te bieden aan De Ren & Co. Ze zijn er enorm op gebrand om volleybal op hoog niveau te serveren en hopen op de massale steun van hun supporters om hen naar de overwinning te roepen!!

Annemie Daems (Mendo Booischot)

 

Mendo Booischot – Fixit Kalmthout
Zaterdag 27 februari om 17 u 30
Sporthal De Lichten in Booischot

Check Also

Waremme-Borgworm Liga (m)

Liga – Sacha Koulberg (Borgworm) : « Sixième, septième ou huitième tatouage cette année »

Pendant deux saisons, le VBC Waremme n'a pas pu se décoller de la dernière place de la Liga masculine. En 2022, l'équipe est mieux construite. Les petits Wallons sont septièmes et l'entraîneur Sacha Koulberg entrevoit la possibilité d'encore grimper dans le classement.

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Laisser un commentaire