Jeugd – Schitterende kerstvakantie voor meisjes van Mendo Booischot

Traditiegetrouw betekent de kerstvakantie voor de jonge volleybalspeelsters van Mendo Booischot een drukke volleybalperiode. Op 28 en 29 december namen de U17 meisjes deel aan de Steengoed Cup georganiseerd door Noliko Maaseik.

JEUGD – MENDO BOOISCHOT

De Steengoed Cup is een tornooi met de beste ploegen uit België, Nederland en Duitsland. En de U17 van Mendo Booischot deden het er uitstekend. Na een spannende vijfsetter tegen Volley-Haasrode Leuven konden de Mendo-meisjes voor het derde jaar op rij deze felbegeerde trofee triomfantelijk in de lucht steken.

Mendo Booischot U17
Vlnr.: Sofie Serré, Nina Van den Broeck, Gitte Van den Eynde, Frauke Minten, Rebecca de Weerdt, Eline van Elsen, Lore Tack, Myrthe Schoenmakers, Emilie van Calster, Tine Nuyts, Caro Borrie, Sigrid Minten.

Bij de jongens was het Amigos Zoersel dat voor het eerst de Steengoed Cup opeiste na een 3-0-zege tegen het Duitse Bocholt.

Champions League

De Vlaamse Volleybalbond organiseert elke vakantie de Champions League voor de jeugd. De ploeg die als eerste eindigt na drie tornooien, krijgt een rechtstreeks ticket voor het Belgisch jeugdkampioenschap dat in mei zal doorgaan. De Mendo-meisjes zijn hiervoor goed op dreef. De voorbije week versloegen de meisjes U15 , U17 én U19 alle tegenstanders en eindigden ze allemaal op deze Jeugd Champions League als eerste. De U13 meisjes werd tweede. De volgende en tevens laatste Champions League gaat door tijdens de Paasvakantie.

Champions League Meisjes

  • U13 Meisjes                2de plaats
  • U15 Meisjes                1ste plaats
  • U17 Meisjes                1ste plaats
  • U19 Meisjes                1ste plaats

Champions League Jongens

  • U13 Jongens               1ste plaats
  • U15 Jongens               5de plaats
  • U17 Jongens               2de plaats
  • U19 Jongens               1ste plaats

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be  

2e divisie – Volmar Ekeren pakt gouden punten tegen gehavend Mortsel

Volmar Ekeren deed afgelopen wekend een goede zaak door Mortsel met 3-1 terug te wijzen. …

Laisser un commentaire