Hellvoc is slechts een schim van zichzelf op verplaatsing

Om wat meer ademruimte te creëren had trainer Zoltan Magyar op punten gerekend tegen hekkensluiter Olva Brugge. Het werd zaterdagavond echter een afknapper, want Hellvoc moest met een 3-0-nederlaag de lange terugrit aanvatten.

EERSTE DIVISIE B (m) – HELLVOC HEMIKSEM-SCHELLE

“We hebben eigenlijk op geen enkel moment kansen gekregen”, zegt trainer Zoltan Magyar. “Ik kan van een complete offday spreken, maar op verplaatsing gebeurt dat wel meer bij ons. In Zedelgem kwamen we er ook niet aan te pas. Heeft het met de verre verplaatsingen te maken? Ik weet het niet. Deze nederlaag is alvast niet goed voor ons.”

“Stress? Nee, dat kan ik me moeilijk inbeelden. Als je niet kan winnen van dit Brugge, dan verdien je eigenlijk geen plaats in deze reeks.”

Onder niveau

Harde woorden van de trainer, die vindt dat zijn ploeg zich veel te gemakkelijk opzij liet zetten.

“Ik wil de prestatie van Brugge niet minimaliseren, maar ik weet wat mijn ploeg kan. Ik heb ook Brugge enkele keren aan het werk gezien en dan weet ik dat we deze wedstrijd altijd moeten winnen. We zijn echter voortdurend onder ons niveau gebleven. Op verplaatsing verschijnen we telkens bijzonder zwak en dan wordt het natuurlijk moeilijk om een match te winnen.”

Derby in Mortsel

Misschien kan Hellvoc zich volgende week – derby in Mortsel – van een andere kant laten zien. Beide ploegen zijn elkaar niet onbekend en als trainer had Zoltan Magyar, toen hij bij Mortsel aan de slag was, nog verschillende spelers onder zijn hoede.

“Haha, het voordeel is dat we deze keer niet ver moeten zijden”, lacht Zoltan. “We kennen de zaal, want we hebben er al verschillende oefenmatchen gespeeld. Ik ben er ook van overtuigd dat we dit Mortsel aankunnen, maar dan moeten we ons maximaal inzetten en op een hoger niveau acteren. Met de juiste mentaliteit moeten we minstens voor een punt durven gaan. Ik ken Mortsel inderdaad erg goed, maar dat zal ons niet de overwinning bezorgen. We zullen vooral met de juiste ingesteldheid op het veld moeten verschijnen.”

Olva Brugge – Hellvoc           3-0
Setstanden: 25-22, 25-23, 25-18.

Mortsel – Hellvoc
Zaterdag 15/11 17.30u
Sporthal Den Drab, Drabstraat, Mortsel

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be  

Laisser un commentaire