2e divisie – Volmar Ekeren vlot voorbij Hofstade-Zemst

Volmar Ekeren behaalde afgelopen weekend en simpele zege tegen Hofstade-Zemst. De 3-0-overwinning bezorgt de jongens van trainer Wim Eennaes een zesde plaats in de tussenstand.

TWEEDE DIVISIE B (m) – VOLMAR EKEREN

“We speelden een goede wedstrijd en begonnen heel geconcentreerd aan de partij”, zegt hij. “We hielden de receptie onder controle en konden heel gevarieerd aanvallen, waarbij we vaak voor het midden opteerden. Bovendien was opposite Bob Van Looy bij de zaak om in te springen als het nodig was. De openingsset hebben we dan ook gemakkelijk gewonnen.”

“De tweede set begonnen we met vijf rechtstreekse fouten. Op dat moment heb ik de groep even tot de orde moeten roepen en dat was voldoende om de trein weer op de rails te zetten. Bij de tweede technische time-out waren we weer bijgebeend.”

“Hofstade-Zemst begon in een foutieve opstelling aan de derde set en die onuitgegeven ploeg bakte er niets meer van. De bezoekers waren compleet de kluts kwijt en moesten al snel de boeken dicht doen.”

Volmar Ekeren – Hofstade-Zemst   3-0
Setstanden: 25-15, 25-19, 25-12.

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Laisser un commentaire