2e divisie – Geniale ingreep bij Volmar Ekeren?

Volmar Ekeren moest afgelopen zaterdag de eerste twee sets nipt aan de bezoekers van TS Vilvoorde laten. Vanaf de derde set veegde de thuisploeg echter de vloer aan met de jongens van de topsportschool, zodat de twee winstpunten alsnog in Ekeren bleven.

TWEEDE DIVISIE B (m) – VOLMAR EKEREN

Ongetwijfeld deed trainer Wim Eennaes een geniale ingreep na de tweede set, die de partij deed kantelen en wij wilden uiteraard graag weten welke dat was.

“Ik neem deze overwinning volledig voor mijn rekening. De eerste twee sets was ik er trouwens niet bij”, grapt hij. “Nee, ernstig, door de ziekte van verschillende spelers hebben we de voorbije weken amper kunnen trainen. Ik startte in een onuitgegeven opstelling en dat hebben we cash betaald in de eerste set. Met enkele aanpassingen was het in de tweede beurt nog zoeken, maar het niveau ging wel de hoogte in. »

« Libero Janick Eennaes ging receptioneel door een lastige periode, maar eens de receptie onder controle namen we de partij in handen. We konden vaker door het midden spelen en daar vond een enthousiast gestart Vilvoorde geen antwoord meer op. In de beslissende vijfde set waren de bezoekers volledig gebroken.”

Volmar Ekeren – TS Vilvoorde 3-2
Setstanden: 24-26, 23-25, 25-13, 25-19, 15-4.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire