2e divisie – Geel Zwart maakt het zichzelf moeilijk

De jongens van Geel Zwart Wijnegem maakten het zich zaterdag zelf moeilijk tegen Olympia Haacht. Nochtans waren ze in de openingsset over de tegenstander heen gewalst.

TWEEDE DIVISIE B (m) – GEEL ZWART WIJNEGEM

“Misschien ging het in de eerste set wel iets té gemakkelijk”, zegt trainer Jan Clissen, “want in de tweede set was de concentratie helemaal weg. Met heel wat fouten tot gevolg. In de derde beurt liep het nog niet zoals het moest, maar bij 20-24 vonden we toch weer ons beste spelniveau. Gelukkig maar. We kropen op dat moment door het oog van de naald, want als we die set verliezen, dan draait het misschien helemaal anders uit. Nu konden we de set nog onverwacht binnenrijven en was de veer bij Haacht gebroken. In de vierde set kwamen we dan ook niet meer in de problemen.

Geel Zwart Wijnegem – Olympia Haacht 3-1
Setstanden: 25-16, 22-25, 28-26, 25-15.

 

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Laisser un commentaire