2e divisie A – Herenthout kijkt uit naar derby tegen FH Nijlen

Na twee competitienederlagen op rij was de honger naar een nieuwe overwinning groot bij Herenthout. En dat was ook te merken tijdens de wedstrijd. De bezoekers vochten voor elke bal en ondanks een niet aflatend Londerzeel kon Herenthout de wedstrijd redelijk vlot binnenhalen.

TWEEDE DIVISIE A (v) – VC HERENTHOUT

“Elke speelster droeg haar steentje bij”, zegt trainer Gerd Van den Bosch, “en het heeft dan ook geen zin om individuele prestaties naar voor te schuiven. Afwisselend was er altijd iemand die het team op sleeptouw nam. We vochten als team en wonnen als team. Het was dan ook een deugddoende zege voor mezelf. En aan de euforie na de wedstrijd was duidelijk te merken dat iedereen dit gevoel deelde.”

“Met vier wedstrijden gewonnen op zes kunnen we spreken van een geslaagde start van het seizoen. We kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de derby thuis tegen FH Nijlen volgende week. Vorig seizoen wonnen we er twee keer van in de competitie en konden we hen de titel ontnemen. Uiteraard zal Nijlen sportief revanche willen nemen. Wij willen dan weer bewijzen dat die titel van vorig seizoen niet gestolen is en we willen hen tonen dat we wel degelijk beter zijn. Het is dus een wedstrijd om naar uit te kijken en hopelijk zullen de supporters van beide ploegen er ook zo over denken en massaal aanwezig zijn. Afspraak dus volgende week in sporthal ’t Kapelleke.”

Londerzeel – VC Herenthout 0-3
Setstanden: 19-25, 18-25, 23-25.

VC Herenthout – FH Nijlen
Zaterdag 14 november 17.00u

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire