2e divisie A – FH Nijlen boekt deugddoende zege

De jongens van FH Nijlen namen vorig seizoen een dramatische start en dat zou hun dit seizoen niet meer overkomen. Momenteel prijkt het, na een zege zaterdag tegen Bolderberg, op een knappe tweede plaats. De openingsset moest Nijlen nochtans aan de bezoekers laten.

TWEEDE DIVISIE A (m) – FH NIJLEN

“We hadden kansen in de eerste set, maar lieten een setbal onbenut”, zegt trainer Kris Sels. “De bezoekers beschikten op dat moment over een sublieme receptie die niet te ontwrichten was. In deel twee en drie konden we telkens een voorsprong opbouwen, die we niet uit handen gaven. In de vierde beurt had ik bij 19-24 mijn briefje al ingevuld voor de beslissende vijfde set, maar dan gebeurde het onverwachte en bogen we set nog om in set- en matchwinst.”

“Een deugddoende zege tegen een ervaren ploeg die heel wat spelers telt die op hoger niveau speelden. En ook een belangrijke overwinning, want we blijven aan de top een rol van betekenis spelen.”

FH Nijlen – Bolderberg        3-1
Setstanden: 24-26, 25-20, 25-19, 26-24.

 

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Laisser un commentaire