1e divisie (v) – Zandhoven kijkt uit naar nakende toppers

Zandhoven haalde afgelopen zaterdag zwaar uit op het veld van Mortsel. Vooral de loodzware servicedruk maakte brokken bij de thuisploeg, die door de beperkte kern weinig mogelijkheden had om iets terug te doen

EERSTE DIVISIE A (v) – ZANDHOVEN

“We serveerden erg sterk en daar had Mortsel het lastig mee”, zegt trainer Tom De Winne. “De thuisploeg beschikte overigens over een erg smalle kern. Dat betekende dat Mortsel weinig mogelijkheden had om onder die servicedruk onderuit te geraken en de hoge foutenlast te beperken. Wij speelden langs onze kant goed georganiseerd en omdat het klasseverschil zo duidelijk was kon ik ook iedereen speelgelegenheid geven.”

“We kijken al uit naar de toppers die er in de komende weken aankomen, zonder onszelf onder druk te zetten. Zoersel, Uikhoven en Alken zijn aan een goed seizoen bezig en hebben zich al enigszins afgezonderd van de rest uit de reeks. We openen zaterdag tegen Alken, dat ons wellicht niet zal onderschatten. Voor ons is het een mooie test om te zien hoever we staan. Maar we hebben tijdens de voorbije wedstrijden de punten gepakt die nodig waren. Niks moet en dus kunnen we deze match zonder complexen aanvatten.”

Mortsel – Zandhoven          0-3
Setstanden: 14-25, 14-25, 7-25.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire