1e divisie A – Zandhoven profiteert van verlies Zoersel om mee op kop te komen

De meisjes van Zandhoven deden afgelopen zaterdag een uitstekende zaak. Zelf wonnen ze met 1-3 op het veld van Wellen, terwijl leider Zoersel met 3-0 verloor op het veld van Beerse. Met Volley Noorderkempen, Zoersel en Zandhoven krijgt de reeks nu drie koplopers.

EERSTE DIVISIE A (v) – ZANDHOVEN

“Ik was er vooraf niet gerust in”, zegt trainer Tom Dewinne. “Lastige zaal en Wellen is altijd een moeilijke tegenstander. Na 1-1 hadden we in de derde set een servicereeks nodig van Robyn Theuns om 18-10 om te buigen in nipte setwinst. Dat heeft de veer gebroken bij de stugge Limburgers, maar we hebben er hard voor moeten werken.”

“Als je het klassement nu bekijkt, dan zijn het wel kostbare punten die we pakken. We staan nu met drie ploegen aan de leiding en dat zou wel eens voor een mooi en spannend seizoen kunnen zorgen. Voor zover dat nu telt natuurlijk, maar het is leuk als je een rol van betekenis kunt spelen. Heel wat ploegen zijn aan elkaar gewaagd en er is geen enkele ploeg die er bovenuit steekt. Ik zie wel dat Zandhoven goed geëvolueerd is. Wat de meisjes vorig jaar niet konden, lukt hen nu wel. Terugvechten uit een verloren positie en de match weer in handen nemen, maar dat hebben we wellicht ook te danken aan onze bredere kern.”

Wellen – Zandhoven           1-3
Setstanden: 25-20, 16-25, 27-29, 16-25.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire