1e divisie A – “Het is leuk werken in Zandhoven”

Zandhoven moest op de eerste speeldag plooien voor Volley Noorderkempen Vosselaar-Merksplas, maar haalde afgelopen weekend zijn eerste punten binnen tegen Dilsen-Stokkem.

EERSTE DIVISIE A (v) – VBC ZANDHOVEN

“Ik vond dat we een prima partij speelden”, zegt trainer Tom De Winne. “En daar ben ik erg blij om, want we hebben toch een behoorlijk aantal nieuwe speelsters in de groep. Bij Dilsen-Stokkem moesten we vooral opletten voor Tara Daerden, die vorig seizoen nog bij Amigos Zoersel speelde in Liga A, maar we konden haar goed uit de match houden.”

“Waar wij ergens thuishoren in de reeks is moeilijk te zeggen. In vergelijking met Uikhoven vorig jaar, dat met Katrien Gielen elke bal scoorde en afgetekend kampioen speelde, denk ik niet dat er nu ploegen in de reeks zijn die er met kop en schouders bovenuit steken. Noorderkempen, Zoersel, Alken, Beerse, … zijn in mijn ogen de betere ploegen dit seizoen.”

“Wij hebben nog een jonge ploeg, die liefst zeven nieuwe speelsters telt. Wat me vooral pleziert, is dat deze ploeg enorm goed aan elkaar hangt. Dat was ook één van de voorwaarden toen we speelsters van andere clubs aantrokken. We wilden in eerste instantie dat de speelsters bij elkaar pasten en dat ze het goed met elkaar konden vinden en ik denk dat we daar goed in geslaagd zijn. De meisjes amuseren zich en ik hoef hen op geen enkel moment te motiveren om hard te werken. En dat is natuurlijk heel leuk werken voor mij.”

Zandhoven – Dilsen-Stokkem          3-1
Setstanden: 25-23, 22-25, 25-21, 25-14.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire