Wannes Rosiers (Lint): “Ik zag goede dingen”

In de eerste wedstrijd van de terugronde behaalde Lint een vlotte zege tegen Hemelveerdegem. Hiermee zette het de 3-2 nederlaag uit de heenronde recht. En toch was het misschien ook wel een logische zege, aangezien de bezoekers pas elfde staan in het klassement en elf punten minder telden dan de Lintenaren.

EERSTE NATIONALE (m) – TESLA LINT

“Dit was zo’n typische eerste wedstrijd na de winterstop”, zegt trainer Wannes Rosiers. “Het niveau lag wat lager dan gewoonlijk en we speelden ook iets wisselvalliger. Maar ik heb ook iedereen speelgelegenheid gegeven. Het is immers belangrijk dat iedereen wedstrijdritme krijgt met het oog op de volgende weken. In die zin heb ik tijdens de match tegen Hemelveerdegem goede dingen gezien.”

Lint zal volgend weekend wellicht alles uit de kast moeten halen om op het veld van koploper Walhain punten te rapen.

“Walhain is één van de betere ploegen uit de reeks en heeft me in de heenronde zeker kunnen bekoren. Een ploeg met heel wat aanvalsmogelijkheden en ongetwijfeld op revanche belust, nadat het in Lint met 3-2 verloor.”

Lint – Hemelveerdegem      3-0
Setstanden: 25-22, 25-16, 25-23.

Check Also

Nationale – Hans Minten (Alken) : « S’offrir un beau cadeau de Noël »

Cristal Jeval Alken termine avec un mois de décembre très chargé. L'entraîneur Minten et son équipe espèrent atteindre leur meilleur niveau de préparation.

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Laisser un commentaire