LIGA B – Mendo Booischot neemt revanche op Walhain

Zaterdag trok Mendo Booischot naar Walhain om het daar op te nemen tegen de twaalfde in de rangschikking. Ze waren vastbesloten om daar revanche te pakken voor de nederlaag in de openingsmatch van het seizoen.

LIGA B (m) – MENDO BOOISCHOT

Mendo begon dan ook heel explosief aan de wedstrijd en het zag er even naar uit dat de supporters een heel spannende wedstrijd gingen krijgen. Het duurde tot de tweede TTO vooraleer de mannen van Mendo er in slaagden om een kleine kloof te maken. In moneytime hielden de bezoekers hun zenuwen het best onder controle en Joren Appels scoorde de eerste setbal. (7-8, 14-16)

In de tweede set leek de thuisploeg iets beter bij de les en Walhain ging met een 8-6 voorsprong de eerste TTO in. Onder impuls van een foutloos spelende opposite Ruben De Rijck werd die achterstand omgebogen in een 10-12 voorsprong voor Booischot. Ondanks enkele tegenprikken van Walhain kwamen de bezoekers nooit meer echt in de problemen en konden ze ook het tweede setpunt met een knappe opslag van Bob Douwen verzilveren.

Ook in de derde set konden de mannen van Walhain geen antwoord vinden op het aanvallend geweld van de bezoekers. Na iets meer dan een uur stond de 0-3 overwinning voor Mendo op het bord.

Coach Michel Mariën was uiteraard tevreden met de overwinning, maar blikte toch al vooruit naar volgend weekend.

« Het was niet onze beste wedstrijd van het seizoen maar we hebben drie belangrijke punten gepakt waardoor we de aansluiting met de top niet verliezen. Volgend weekend krijgen we Puurs op bezoek en dat zal alles op alles zetten om de derde plaats in de stand te verdedigen. We zullen uit een ander vaatje moeten tappen om dan punten te pakken »

Walhain – Mendo Booischot 0-3
Setstanden: 23-25, 19-25, 20-25.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire