Mendo Booischot heeft vijf sets nodig om Sveka Schoten onderuit te halen

De troepen van Joris Jacobs hebben het in de zestiende finales van de Vlaamse Beker niet gemakkelijk gehad op het veld van Sveka Schoten. Mendo Booischot had uiteindelijk vijf sets nodig om de thuisploeg van zich af te houden.

VLAAMSE BEKER (m) – MENDO BOOISCHOT (1e divisie)

“We wisten dat het niet gemakkelijk zou worden”, zegt trainer Joris Jacobs. “Sveka staat niet zomaar aan de leiding in eerste provinciale en kreeg elke set ook nog eens vier punten voorsprong. In de twee sets die we verloren, kregen we telkens een opslagreeks tegen. Hoofdaanvaller Abreu van Schoten was aanvankelijk ook moeilijk af te stoppen. Daar hebben we in de tweede set beter op geanticipeerd. In deel drie sloegen we de kloof snel dicht, maar op het einde werden te veel fouten ons fataal. Ik had er nochtans op gehamerd om de foutenlast te beperken, maar dat lukte op dat moment niet.”

“In de vierde beurt probeerden we zoveel mogelijk door het midden aan te vallen en dat pakte erg goed uit. Jonas Glassée kreeg na verloop van tijd zelfs drie blokkers bij hem, waardoor er ook ruimte kwam op de hoeken. En daar vond Sveka Schoten geen antwoord meer op.”

Sveka Schoten (+4) – Mendo Booischot 2-3
Setstanden: 26-24, 22-25, 25-18, 22-25, 8-15.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire