Liga B – Mendo Booischot foutloos bij BW Nivelles

Zaterdagavond stond de competitiewedstrijd BW Nivelles – Mendo Booischot op de planning. Omdat er heel wat verschuivingen gebeurd zijn in de reeks, zowel wat ploegen, spelers als trainers betreft, is het heel moeilijk om pronostiekjes te maken. Mendo Booischot is in ieder geval vast van plan om het behoud in de reeks te verzekeren. Al krijgt Michel Mariën het niet gemakkelijk, nu zijn team door blessures gehavend is. Gelukkig voor de bezoekers was Ward Van Dyck weer bereid om de ploeg te depanneren.

LIGA B (m) – MENDO BOOISCHOT

Na de eerder onverwachte uitschakeling in de Beker van Antwerpen vorig weekend kon Mendo zich nu volledig concentreren op de competitie. De bezoekers begonnen heel goed aan de match. Wout Van Dyck stuurde zijn mannen feilloos naar de gaatjes in de Nijvelse verdediging (5-8, 15-16).

In de tweede set liep BW Nivelles onder impuls van een sterk spelende Schulcz aanvankelijk vlot uit en kwamen de bezoekers maar niet tot scoren. Pas na de tweede technische time-out kwamen de bordjes terug in evenwicht (17-17). Mendo hield de zenuwen onder controle en na een spannende eindstrijd haalden ze toch nog de set binnen (8-2, 16-13).

Een combinatie van hoge opslagdruk en zo goed als foutloze receptie leidde Mendo in het derde deel naar een vrij makkelijke voorsprong. De thuisploeg probeerde het tij nog te keren met de inbreng van de ervaren Nicolas Pourbaix maar het mocht niet baten. Mendo ging voluit voor de overwinning en pakte ook de derde set (4-8, 7-16).

BW Nivelles – Mendo Booischot 0-3
Setstanden: 22-25, 25-27, 14-25.

Speelden voor Mendo: Maarten Van Dyck, Wout Van Dyck, Joren Appels, Wouter Gijsemans, Ruben Duwaerts, Bob Douwen en libero Benedict Buts. Kwamen in: Toon Swinnen en Ward Van Dyck

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire