Liga B – Amigos Zoersel dominant tegen Mendo Booischot

Koploper GEA Happel Amigos liet zich, een week na winst in de topper tegen Lendelede, niet verrassen door de bezoekers van Mendo Booischot. De jongens van trainer Etienne De Buck behouden op die manier negen punten voorsprong op eerste achtervolger Lendelede (dat weliswaar één wedstrijd minder speelde).

LIGA B (m) – GEA HAPPEL AMIGOS

“De openingsset speelden we dominant en die wonnen we eigenlijk vrij gemakkelijk”, zegt trainer Etienne De Buck. “En het klinkt als een cliché, maar als het in de eerste set gemakkelijk gaat, dan draait het nadien vaak vierkant. En dat was ook nu het geval. Tot de tweede technische time-out konden we maar moeizaam gelijke tred houden met Mendo. Bovendien was het volleybal dat we toen brachten niet goed. Met veelvuldige wissels probeerde ik iedereen bij de les te houden. Na de tweede technische onderbreking konden we dan toch de kloof slaan. In de derde set behielden we de controle en toonden we ons opnieuw de meest stabiele ploeg.”

Mendo Booischot van zijn kant kon geen vuist maken en stond na een uurtje al onder de douche.

GEA Happel Amigos – Mendo Booischot 3-0
Setstanden: 25-17, 25-19, 25-18.

GEA Happel Amigos - Mendo Booischot Liga B
GEA Happel Amigos kende tegen Mendo Booischot alleen in de tweede set even een moeilijk moment.
Foto GEA Happel Amigos

 

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be  

Laisser un commentaire