Kurt Struyf (Mortsel): “Ik speel nog te graag”

Mortsel blijft na zes speeldagen nog steeds zonder setwinst onderaan bengelen. In de laatste wedstrijd tegen Kalken bleef het opnieuw met lege handen achter. Toch blijft Mortsel niet bij de pakken zitten en gaat het onder leiding van kersvers trainer Geert Verreth op zoek naar de eerste (set-)winst.

EERSTE DIVISIE B (m) – VC MORTSEL

“Sinds de partij tegen Zedelgem enkele weken geleden moeten we het  stellen met libero Roel Deckers aan de pass”, zegt speler Kurt Struyf, “omdat onze spelverdeler Mauro De Moor geblesseerd uitgevallen is. Dat is uiteraard zoeken en aanpassen voor ons, al deden we al vaak goed mee. Jammer genoeg komen we telkens net iets te kort voor setwinst.“

Trainer Patrick Kamdem gaf er al vroeg op het seizoen de brui aan. Inmiddels heeft Geert Verreth zich geëngageerd om de ploeg uit de nood te helpen.

“De manier waarop Patrick ermee stopte was niet netjes, maar ik kan wel enigszins begrip opbrengen voor zijn beweegredenen. Er was nu eenmaal weinig volk op de training en ook tijdens wedstrijden is de kern beperkt. Dat zag hij niet goed zitten. Ik heb even de trainingen overgenomen en mijn vader deed de coaching tijdens de wedstrijden. Inmiddels konden we als trainer-coach Geert Verreth aantrekken, die het huis erg goed kent en hier zijn jeugdopleiding kreeg.”

Of Kurt Struyf er zelf niet gedacht heeft om het over te nemen?

“Ik speel nog veel te graag en ik meen dat ik de ploeg nog steeds iets kan bijbrengen. We hebben een erg jonge ploeg, die nog veel te leren heeft. Maar we zetten grote stappen vooruit. We zijn nog geen enkele keer weggespeeld en doen telkens goed mee. Bovendien hebben we tegen de volledige top vijf gespeeld, dus ik denk dat we de sterkste ploegen allemaal gehad hebben. Maar het klopt dat die eerste overwinning eens moet vallen. Setwinst is soms dichtbij. Daar gaan we eerst naar op zoek en dan zien we wel weer.”

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire