Hellvoc verteert opdoffer met winst tegen Lint B

De jongens van Hellvoc werden vorige week donderdag uit de beker van Antwerpen gewipt door reeksgenoot Geel Zwart Wijnegem en dat had pijn gedaan. Zaterdag herpakten ze zich en namen in de achtste finales van de Vlaamse Beker, al was het moeizaam, afstand van Lint uit eerste provinciale.

VLAAMSE BEKER (m) – HELLVOC (2e divisie)

“Het was geen simpele wedstrijd en we hebben geen cadeaus gekregen”, zegt trainer Zoltan Magyar. “Lint was er duidelijk op gebrand om ons te verrassen. Bovendien hadden wij vorige week donderdag toch een mentale tik gekregen. In de Beker van Antwerpen kwamen we toen 2-0 voor tegen reeksgenoot Geel Zwart Wijnegem. In de derde en de vierde set kregen we matchbal, maar we slaagden er niet in om het af te maken, waarna we met 2-3 verloren. Dat was dus geen ideale voorbereiding op deze wedstrijd en het had ook voor een deuk in het vertrouwen gezorgd. We startten elke set dan ook moeizaam en we kregen Lint nooit losgeweekt. We zaten telkens al in de slotfase, alvorens we de fakkel konden overnemen. Deze overwinning is dan ook een belangrijke opsteker voor ons. We mogen bovendien naar de volgende ronde en dat is positief.”

Hellvoc – Lint B 3-0
Setstanden: 25-22, 25-22, 25-22.

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be  

Laisser un commentaire