GEA Happel Amigos II haalt Herenthout receptioneel onderuit

GEA Happel Amigos II nam afgelopen zondag vrij gemakkelijk afstand van Herenthout. De bezoekers kampten opnieuw met receptionele problemen, waardoor de opbouw voortdurend in de problemen kwam. 

TWEEDE DIVISIE A (m) – GEA HAPPEL AMIGOS II

“Dit was een verrassend vlotte zege”, zegt speler Evert Theunen van GEA Happel Amigos. “Wij begonnen sterk aan service en binnen de kortste keren stond er 12-1 op het bord. Bij ons draaide het goed. Herenthout had het bijzonder moeilijk in receptie, waardoor het weinig afspeelpunten had.”

“De tweede set verliep aanvankelijk iets evenwichtiger. Herenthout had lang één à twee punten voorsprong. Na de tweede technische onderbreking namen we het echter over en moesten de bezoekers afhaken. Het was vooral dankzij een stabiele receptie en een sterk blok dat we weer afstand konden nemen.”

“Deel drie had niet veel meer om het lijf. Receptioneel ging Herenthout weer in de fout, terwijl wij het niveau hoog hielden.”

Na twee speeldagen is Zonhoven nog de enige ploeg met het maximum van de punten. GEA Happel Amigos II en Lommel volgen op één punt.

GEA Happel Amigos – Herenthout 3-0
Setstanden: 25-11, 25-20, 25-15.

Check Also

Les Red Dragons après leur victoire écrasante et historique face à l'Italie lors du Championnat d'Europe 2017

Les Belgian Red Dragons, 4e du Championnat d’Europe, reçoivent un accueil indigne de leur performance à leur retour en Belgique!

Les Belgian Red Dragons ont réussi une performance incroyable en finissant 4e du Championnat d’Europe …

Les Yellow Tigers se qualifient directemment pour l'Euro 2017 (Credit VDB / BART VANDENBROUCKE)

Les Yellow Tigers & les Red Dragons déjà qualifiés pour l’Euro 2017 !

Nos deux équipes nationales dames & hommes ont déjà assuré leur qualification pour l’Euro 2017 …

Laisser un commentaire