GEA Happel Amigos blijft vlot overeind in Elen

GEA Happel Amigos III boekte afgelopen zaterdag een eerder logische overwinning op het veld van Elen. De Limburgers staan pas negende in de stand. De bezoekers leiden in het klassement, al kan Amigos nog voorbijgestoken worden door Zonhoven dat een punt minder telt en een match minder speelde.

TWEEDE DIVISIE A (m) – GEA HAPPEL AMIGOS III

“Het verliep aanvankelijk niet zo simpel als de uitslag laat vermoeden”, zegt trainer Jonas Van Wesenbeeck. “Elen kon rekenen op een fanatiek thuispubliek dat er van bij het eerste punt vol tegenaan ging. We werden eigenlijk direct wakker geschud. De openingsset startte erg evenwichtig en over 16-16 konden we profiteren van enkele opslagmissers van de thuisploeg om het verschil te maken.”

“In deel twee was er heel wat tumult omtrent een aantal beslissingen van de scheidsrechter. De thuisploeg kreeg enkele gele en rode kaarten te slikken en op die manier deed ze zichzelf eigenlijk de das om. Elen bleef maar discussiëren, maar daar bereikte het uiteindelijk niets mee. Integendeel, als de Limburgers het niveau van de eerste set aanhouden en zich concentreren op de wedstrijd, dan hadden wij het ongetwijfeld heel wat moeilijker gekregen. Nu bleven we al bij al vlot overeind.”

Elen – GEA Happel Amigos 0-3
Setstanden: 23-25, 22-25, 11-25.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire