GEA Happel Amigos blijft vlot overeind in Elen

GEA Happel Amigos III boekte afgelopen zaterdag een eerder logische overwinning op het veld van Elen. De Limburgers staan pas negende in de stand. De bezoekers leiden in het klassement, al kan Amigos nog voorbijgestoken worden door Zonhoven dat een punt minder telt en een match minder speelde.

TWEEDE DIVISIE A (m) – GEA HAPPEL AMIGOS III

“Het verliep aanvankelijk niet zo simpel als de uitslag laat vermoeden”, zegt trainer Jonas Van Wesenbeeck. “Elen kon rekenen op een fanatiek thuispubliek dat er van bij het eerste punt vol tegenaan ging. We werden eigenlijk direct wakker geschud. De openingsset startte erg evenwichtig en over 16-16 konden we profiteren van enkele opslagmissers van de thuisploeg om het verschil te maken.”

“In deel twee was er heel wat tumult omtrent een aantal beslissingen van de scheidsrechter. De thuisploeg kreeg enkele gele en rode kaarten te slikken en op die manier deed ze zichzelf eigenlijk de das om. Elen bleef maar discussiëren, maar daar bereikte het uiteindelijk niets mee. Integendeel, als de Limburgers het niveau van de eerste set aanhouden en zich concentreren op de wedstrijd, dan hadden wij het ongetwijfeld heel wat moeilijker gekregen. Nu bleven we al bij al vlot overeind.”

Elen – GEA Happel Amigos 0-3
Setstanden: 23-25, 22-25, 11-25.

Check Also

Heist-Herenthout Nationale 3 (m)

Nationale – Jonas Merckx (Heist-Herenthout) : « Tout va bien »

Heist-Herenthout est passé par le chas de l'aiguille le week-end dernier contre Walhain, mais il a remporté sa neuvième victoire consécutive en compétition.

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Laisser un commentaire