2e divisie – Hellvoc bibbert tegen TS Vilvoorde

Hellvoc boekte, op basis van de vijftien punten verschil in de rangschikking en het thuisvoordeel er bovenop, een eerder logische zege tegen de jongens van de Topsportschool Vilvoorde. En toch beëindigde het de partij met knikkende knieën.

TWEEDE DIVISIE B (m) – HELLVOC

“Vilvoorde begon gemotiveerd en erg enthousiast aan de match”, zegt trainer Zoltan Magyar. “Onze receptie liep moeizaam en tot de kaap van 20 hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Het was dankzij een stevige servicedruk en enkele goede verdedigende acties dat we op het einde het verschil konden maken.”

“De tweede set verliep een pak vlotter en toen we twaalf punten uitliepen, heb ik enkele andere jongens speelgelegenheid gegeven. Daardoor kon Vilvoorde nog een beetje aan de achterstand knabbelen, maar we kwamen niet meer in gevaar.”

“Ik stelde opnieuw een andere ploeg op in deel drie, maar de bezoekers sloegen al snel een kloof van vijf punten bij elkaar. We konden ons nog wel herstellen en weer gelijk maken, maar in het slot lieten we een aantal kansen onbenut.”

“En dat maakte ons vrij zenuwachtig, want wij waren natuurlijk gebrand op de drie punten. Vilvoorde groeide in de match en speelde alles-of-niets. Gelukkig konden we die op het einde met het kleinste verschil veilig stellen. Maar het ging moeizaam en het was bibberen tot het laatste moment.”

Hellvoc – TS Vilvoorde 3-1
Setstanden: 25-20, 25-18, 22-25, 26-24.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire