2e divisie B – Hellvoc verteerd dubbel verlies

Hellvoc verloor twee weken geleden de topper op het veld van Kapelle-o/d-Bos (3-1). Enkele dagen later werd het uit de Antwerpse Beker gewipt door reeksgenoot Geel Zwart Wijnegem (2-3), een ploeg die het in september nog met 3-0 over de knie legde. Beide nederlagen waren hard aangekomen. Tegen Volmar Ekeren herpakten de jongens van Zoltan Magyar zich echter.

TWEEDE DIVISIE B (m) – HELLVOC HEMIKSEM-SCHELLE

“We namen een goede start en tot 16-12 was er geen vuiltje aan de lucht”, zegt trainer Zoltan Magyar. “Dan viel het plots stil. Aan de overzijde was Bob Van Looy niet te stoppen. Wij sloegen in paniek en bleven ter plaatse trappelen. Vanaf de tweede set zag ik een heel ander Hellvoc. We konden veel druk zetten aan de servicelijn en Volmar ging receptioneel vaak in de fout. De bezoekers gingen beter mee in deel drie, maar vanaf de tweede technische time-out profiteerden we opnieuw van de wankele receptie om het verschil te maken. Een ervaren Volmar leek leeggestreden en kreeg de partij niet meer gekanteld in de vierde set, die we konden blijven domineerden.”

“Ik denk dat we hiermee de verliezen van de voorbije weken verteerd hebben. Het komt er nu op neer om gelijke tred te houden met de concurrenten en dan zien we wel hoe het er allemaal voor staat als de beslissende matchen eraan komen. Er zijn een zestal ploegen aan elkaar gewaagd, maar elke ploeg kent wel eens een dipje of laat wel eens een steek vallen. En vergeet ook de examenperiode niet. Veel ploegen tellen heel wat studenten in de kern en ook dat kan de resultaten fors beïnvloeden.”

Hellvoc – Volmar Ekeren     3-1
Setstanden: 21-25, 25-14, 25-16, 25-22.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire