2e div. A – Herenthout geeft partij uit handen tegen Mendo Booischot

In een spannende derby tegen Mendo Booischot is Herenthout er niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden. Herenthout ging nochtans sterk van start en overdonderde aanvankelijk de jonge garde van Mendo.

TWEEDE DIVISIE A (m) – VC HERENTHOUT

Al snel stond er in de openingsset een 11-4 kloof op het bord en deze voorsprong kon de thuisploeg gemakkelijk behouden. Set 2  verliep evenwichtiger, maar met Jef Van Den Brande aan service sloeg Herenthout opnieuw een eerste kloof. Bij 19-15 leek er geen vuiltje aan de lucht, maar dan sputterde de motor. Door enkele foutjes kwam Mendo terug in de match en zo trokken de bezoekers nog verrassend de tweede set naar zich toe.

Met opnieuw een Herenthout op niveau verliep ook deel drie set in één richting. Mendo ging vaak in de fout en Herenthout controleerde. De gasten kraakten, maar begaven het niet. Enkele wissels bewezen hun nut en het spelbeeld keerde. Herenthout verviel in stereotiep spel en Mendo profiteerde om vanuit een goede organisatie gelijk te stellen.

In de beslissende vijfde beurt was het Mendo dat het best van start ging en uitliep tot 8-4. Bij 11-11 leek alles te herdoen, maar opnieuw enkele fouten van Herenthout beslisten over deze derby.

Herenthout – Mendo Booischot 2-3
Setstanden: 25-17, 22-25, 25-19, 18-25, 12-15.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be   Ce message est également disponible en : Néerlandais

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

Laisser un commentaire