[Mortsel] “Geen probleem met dit verlies”

Mortsel had afgelopen zondag weinig in te brengen op het veld van Ruiselede. Alleen bij aanvang van de wedstrijd kon het even het voortouw nemen, maar de thuisploeg nam het snel over. Mortsel moest uiteindelijk 3-0 incasseren.

EERSTE DIVISIE B (m) – VC MORTSEL

“We moesten de wet van de sterkste ondergaan”, zegt trainer Frank Willems. “Alleen in de eerste set konden via 2-5 even wedijveren, maar eigenlijk was Ruiselede op alle fronten de betere. Wij konden iets te weinig servicedruk zetten, zodat de thuisploeg haar geliefkoosde spelletje kon spelen. Deze match kende dan ook een verdiende winnaar. In mijn ogen is dit goed uitgebalanceerde Ruiselede zelfs een ploeg die rijp is voor de top drie.”

“Wij waren niet meteen top, maar ik denk niet dat we hier anders iets hadden kunnen rapen. Dan moet je echt zwaar durven serveren en dat moet dan nog lukken. Maar kom, ik maak er geen probleem van om van een tegenstander als deze te verliezen. We hebben geprobeerd om met een aantal vervanging het tij te keren, maar ook dat lukte niet. Al is dat zeker geen verwijt naar de ploeg toe.”

Pervol Ruiselede – VC Mortsel 3-0
Setstanden: 25-21, 25-17, 25-12.

Check Also

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be  

Laisser un commentaire