[Hellvoc] “Te afhankelijk van enkele spelers”

De jongens van Hellvoc deden bij momenten goed mee op het veld van Zedelgem, Op de cruciale momenten ontbrak het hen echter aan maturiteit en aanvalskracht. Een 3-0 nederlaag konden ze dan ook niet afwenden.

EERSTE DIVISIE B (m) – HELLVOC HEMIKSEM-SCHELLE

“Zowel in de eerste als in de derde set gingen we goed mee”, zegt trainer Zoltan Magyar. “In de derde set hadden we bij de tweede technische time-out zelfs nog een tweetal punten voorsprong, maar aanvallend kwamen we te zwak voor de dag. De receptie was nog in orde. We scoorden echter te weinig en vooral daar lag het probleem. Ook in onze twee thuiswedstrijden zag ik dat al, maar toen konden de invallers de scheve situatie nog rechtzetten. Dat lukte nu niet.”

“Jammer, maar we zijn erg afhankelijk van enkele bepalende spelers. Als zij niet in hun dagje zijn, dan zitten we in de problemen. Dat weten we, maar we werken daaraan. En als iedereen top is, dan kunnen we het ook elke ploeg lastig maken.”

Packo Zedelgem – Hellvoc Hemiksem-Schelle          3-0
Setstanden: 25-20, 25-12, 25-18.

Check Also

Lint - Mendo Booischot Nationale 2 (m)

Nationale – Wim Mariën (Lint) : « Nous devrons être très bons pour battre Waremme ».

Wim Mariën ne tarit pas d'éloges sur la combativité de Mendo Booischot et sur l'équipe très complète de Waremme, l'actuel leader du classement.

Logo Belgian Volley TV

[Belgian Volley TV] Volley Haasrode Leuven comback against Waremme

Copyright : https://www.belgianvolleytv.be  

Laisser un commentaire