[Geel Zwart Wijnegem] “Hier zat meer in”

Geel Zwart Wijnegem had lang het  initiatief in handen op het veld van VT Temse. Het kwam 0-1 en 1-2 voor, maar moest in de vierde en de vijfde set twee keer plooien met het kleinste verschil.

TWEEDE DIVISIE B (m) – GEEL ZWART WIJNEGEM

“We verliezen hier een match die we in mijn ogen altijd moeten winnen”, was trainer Jan Clissen teleurgesteld. “Temse is wel een ervaren ploeg en mijn jongens hadden het er lastig mee. Zeker op de beslissende momenten kwam die ervaring bovendrijven en Temse speelde het perfect uit.”

“Ons niveau lag heel wat lager dan tijdens de openingswedstrijd tegen Westerlo-Zoerle. Jammer, want ik had het gevoel dat er veel meer inzat voor ons. Met een degelijk niveau pakken we hier altijd de drie punten. En dan blijf je bovenaan meedoen.”

Dit weekend moet Geel Zwart twee keer aan de bak. Voor de Vlaamse Beker trekt het zaterdag naar GEA Happel Amigos II (1e divisie). Zondag ontvangt het thuis M-Siks Blaasveld (1e nationale).

“Dat het niet gemakkelijk wordt om door te stoten is duidelijk. We zullen twee keer ons uiterste best doen. We hebben niets te verliezen. Alles kan, niks moet en dan zien we wel wat er op ons afkomt.”

VT Temse – Geel Zwart Wijnegem 3-2
Setstanden: 21-25, 25-17, 20-25, 26-24, 17-15.

 

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

2e divisie – Volmar Ekeren pakt gouden punten tegen gehavend Mortsel

Volmar Ekeren deed afgelopen wekend een goede zaak door Mortsel met 3-1 terug te wijzen. …

Laisser un commentaire