[CAMBA GEEL] Roger Van Mierlo tevreden met een punt

Promovendus Camba Geel heeft zijn eerste wedstrijd in tweede divisie A niet kunnen winnen. Het verloor na een een wisselvallige wedstrijd met 2-3 van een vooral in lengte bevoordeeld GEA Happel Amigos III. Toch was trainer Roger Van Mierlo niet teleurgesteld.

TWEEDE DIVISIE A (m) – CAMBA GEEL

« Natuurlijk hoop je die eerste wedstrijd van het seizoen in eigen huis te winnen. Maar gezien de omstandigheden kan ik me verzoenen met dit resultaat. Zonder de geblesseerden Pieter Maes en Cedric Geenen was ik verplicht hoek-receptiespeler Stef Geukens in het midden te zetten. Het maakte dat we vooral in de eerste set moeite hadden om onze receptie degelijk bij de setter te brengen. In set twee liep het veel vlotter en wisten we Amigos op zijn beurt onderuit te halen in receptie.”

Trainer Roger Van Mierlo: “Deze groep heeft voldoende in huis om het behoud te realiseren.”

“Nadat we dankzij een stevige blokkering 2-1 voor kwamen, leek er even meer in te zitten. Maar in sets vier en vijf zette een sterk Amigos orde op zaken en gingen we alsnog onderuit. Maar al bij al ben ik tevreden met dit ene punt. Eén is altijd beter dan geen. Volgende week recupereren we Pieter Maes en hebben we iets meer oplossingen. Op zich is dit verlies dan ook geen ramp.  Ik beschik over een mix van ervaren spelers, aangevuld met talentvolle jongeren. Dat maakt dat er nog wat gezocht moet worden naar de nodige cohesie. Maar deze groep heeft voldoende in huis om het behoud, de doelstelling van dit seizoen, te realiseren. »

Camba Geel – GEA Happel Amigos III         2-3
Setstanden: 17-25, 25-13, 25-23, 18-25, 10-15.

 

De ploeg van Camba Geel, die vorig seizoen de titel pakte in eerste provinciale.
De ploeg van Camba Geel, die vorig seizoen de titel pakte in eerste provinciale.

Ce message est également disponible en : Néerlandais

Check Also

Liga A – Amigos Zoersel en trainer Dries Hoeyberghs uit elkaar

Amigos Zoersel besliste gisteren, vrijdag, om de samenwerking met trainer Dries Hoeyberghs stop te zetten. …

2e divisie – Volmar Ekeren pakt gouden punten tegen gehavend Mortsel

Volmar Ekeren deed afgelopen wekend een goede zaak door Mortsel met 3-1 terug te wijzen. …

Laisser un commentaire