dinsdag , 21 maart 2023
nlfr

Promo – Paul Bobbaers (Davozon Zonhoven): “Echt uniek, twee titels in Promo”

Coach Paul Bobbaers, ploegverantwoordelijke Ellen Ceulemans, nr. 10. Jona Grauwels, 3. Jill Slechten, 4. Gitte Bosmans, 9. Jolien Govaerts, libero Clio Deferm, 2. Anke Vangenechten, 35. Sanne Govaerts, 6. Steffi Bas, 30. Katrien Wenmaekers, 25. Sofie Sobota, 16. Emma Richter, 7. Astrid Pallen (kapitein). / FOTO Topsport Davozon Zonhoven.

Coach Paul Bobbaers is van geen kleintje vervaard. Hij tekende voor twee titels in Promo bij damesclub Topsport Davozon Zonhoven. Er staan nu weer nieuwe uitdagingen te wachten . . .

_______________________________________________________

Wil je dit artikel graag lezen?
Voor 2.40 euro heb je tot het einde van deze maand toegang tot alle publicaties. Eenmalige betaling, je hoeft niet op te zeggen.

REGISTREER NU

We staan open voor sponsoring, maar willen er niet afhankelijk van zijn. We rekenen in de eerste plaats op het engagement van de volleybalcommunity om dit kanaal een reden van bestaan te geven.

Hier lees je in detail waarom we vasthouden aan de betaaltoegang.

Bedankt voor uw begrip!

_______________________________________________________

 

Check Also

Datovoc Tongeren Nationale 2 (v)

Nationaal – Niels Notelaers (Datovoc): “Ideale kweekpoel voor LVL Genk in Liga”

Datovoc Tongeren promoveert als kampioen naar Nationale 1. Perfecte filosofie voor de input van heel jong talent, dat kan doorstromen naar LVL Genk in de Liga.

Promo –  Maarten Michiels volgt kampioenenmaker Mc Cluskey op bij Mavo

De vrouwen van Mavo Dilsen-Stokkem gaven het goede voorbeeld met de titel in Promo 1. De mannen in Promo 1 wilden niet achterblijven. Ze haalden in de laatste partij van het seizoen ook netjes de titel aan boord. Mavo promoveert zo met twee teams naar Nationale 3.