Contacteer ons

Nieuws

Geen idee hoeveel clubs er zijn. Geen idee hoeveel ploegen er aantreden in competitie van Liga A tot de jeugd. Het is in ieder geval een huzarenwerk om dat allemaal te volgen en te coveren. Gelukkig kan Volleynews hiervoor een beroep doen op een team van professionele correspondenten die het volleybal in uw regio op de voet volgen. Neemt niet weg dat we misschien alsnog iets over het hoofd zien.

Wilt u nieuws melden dat ons ontgaan is (of misschien zal ontgaan)? Gebruik dan de tiplijn of stuur onze algemene redactie een e-mail met alle nodige informatie. Als uw item interessant en relevant is voor onze lezers, dan bezorgen we het vervolgens aan één van onze correspondenten die het verder opvolgt.

Ons team

  • West-Vlaanderen – Rik Bekaert
  • Oost-Vlaanderen – Dirk Van Bruysel
  • Antwerpen – Marcel Bernaerts & Sven Persoone
  • Limburg – Leo Peeters
  • Vlaams-Brabant – Kenny Hennens & Dries Charlier
  • Flex – Marcel Coppens
  • Website – Lionel Père

Al onze correspondenten zijn bereikbaar op het e-mailadres van onze algemene redactie.

Foto’s

Er is niks zo saai als een website met alleen maar tekst, zonder beeld. Om financieel gezond te blijven, kunnen we jammer genoeg slechts sporadisch beroep doen op professionele sportfotografen. Daarom doen we graag een oproep aan iedereen die aanwezig is op een wedstrijd om ons daar één of meerdere foto’s van te bezorgen. Meer over foto’s insturen leest u hier.

Inhoudelijke opmerkingen

Klopt er technisch iets niet op de website? Zag u een typefoutje staan of een vertaling die niet uitgevoerd is? Een link die ontbreekt? Dat kan altijd natuurlijk. We zouden het ten zeerste appreciëren als u ons dit wilt melden via ons algemeen e-mailadres. Dan kunnen we dit rechtzetten voor andere lezers. Vergeet zeker de url niet mee te geven, zodat we het probleem snel kunnen terugvinden.

Adverteren en sponsoren

Met een uitgebreide focus op het volleybal in België heeft Volleynews een imposant bereik opgebouwd. Het is het enige Belgische kanaal dat de sport in zowat alle reeksen – van hoog tot laag – op de voet volgt en er dagelijks verslag over uitbrengt.

Bedrijven die een sportief en geëngageerd publiek willen aanspreken in een veilige en vrijwel onbesproken sporttak, kunnen we onder andere traditionele bannering, partnerpagina’s en artikelsponsoring aanbieden. Maar we staan open voor andere voorstellen en ideeën. Contacteer ons om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Wall of Sympathy

Steunt u het initiatief van Volleynews of vindt u ons gewoon sympathiek? Reserveer dan uw plaatsje op onze Wall of Sympathy. Zowel voor bedrijven als voor particulieren die ons een warm hart toedragen. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze huidige sympathisanten en u leest ook hoe u hier deel van kunt uitmaken.

Abonnementen en betalingen

Voor alle vragen over uw abonnement en betalingen is er maar één e-mailadres: abonnee@volleynews.be. Lees HIER waarom we voor een website met betaaltoegang kozen.

Ons bedrijf

Volleynews is een uitgave van Real impact! gcv
Floralaan 1 bus 2
2640 Mortsel
Ondernemingsnummer: BE 0847.971.327
Tel: 0472/464.224
E-mail: info@volleynews.be
Rekeningnummer: KBC BE87-7310-2691-9794