Contacteer ons

Inhoudelijke opmerkingen

Klopt er technisch iets niet op de website? Zag u een typefoutje staan of een vertaling die niet uitgevoerd is? Een link die ontbreekt? Dat kan altijd natuurlijk. We zouden het ten zeerste appreciëren als u ons dit wilt melden via ons algemeen e-mailadres. Dan kunnen we dit rechtzetten voor andere lezers. Vergeet zeker de url niet mee te geven, zodat we het probleem snel kunnen terugvinden.

Adverteren en sponsoren

Volleynews is het enige Belgische kanaal dat de sport op de voet volgt en er wekelijks verslag over uitbrengt.

Bedrijven die een sportief en geëngageerd publiek willen aanspreken in een veilige en vrijwel onbesproken sporttak, kunnen we onder andere traditionele bannering, partnerpagina’s en artikelsponsoring aanbieden. Maar we staan open voor andere voorstellen en ideeën. Contacteer ons om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Wall of Sympathy

Steunt u het initiatief van Volleynews of vindt u ons gewoon sympathiek? Reserveer dan uw plaatsje op onze Wall of Sympathy. Zowel voor bedrijven als voor particulieren die ons een warm hart toedragen. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze huidige sympathisanten en u leest ook hoe u hier deel van kunt uitmaken.

Abonnementen en betalingen

Voor alle vragen over uw abonnement en betalingen is er maar één e-mailadres: abonnee@volleynews.be. Lees HIER waarom we voor een website met betaaltoegang kozen.