maandag , 25 oktober 2021
nlfr

1 maand gratis toegang in ruil voor uw foto

Met een strikte budgettering is het – zeker in de opstartfase – financieel onmogelijk om bij elk artikel een foto te voorzien. Maar er is niks zo saai als een website zonder beelden. Om dit op te vangen doen we een oproep aan iedereen die bij een volleybalwedstrijd aanwezig is om ons daar één of meerdere foto’s van te bezorgen. U krijgt er wat voor terug.

Wat moet u doen?

Neem enkele foto’s van de ploegen / spelers tijdens de wedstrijd. Stuur uw foto’s via WeTransfer of Dropbox of Google Drive of een alternatief platform naar news@volleynews.be. Vermeld vervolgens duidelijk:

  • De ploeg of ploegen (met kleur van outfit) en/of de persoon of personen (met hun nummer) op de foto.
  • De reeks waarin de wedstrijd gespeeld werd.
  • Uw naam om onder de foto te plaatsen.

Alle foto’s die we toegestuurd krijgen, bewaren we in onze database. We gebruiken ze als een artikel over de ploeg in kwestie op de website verschijnt. De kans is zelfs groot dat ploegen waar we foto’s van hebben sneller aan bod zullen komen.

Wat krijgt u in ruil?

We laten u weten wanneer één van uw foto’s op de website is verschenen. Elke keer dat we één van uw foto’s gebruiken, krijgt u 1 maand gratis toegang tot alle artikels op de website (bovenop op uw abonnement als u er al één heeft). Ja, gebruiken we uw foto later nog een tweede keer, dan krijgt u opnieuw een maand gratis toegang.

Foto’s mogen nu al ingestuurd worden en zullen (bij gebruik) gecompenseerd worden met 1 maand gratis toegang na de lancering.

Enkele richtlijnen

U hoeft geen professioneel toestel aan te schaffen. Zelfs de foto’s die u met uw gsm neemt, zijn tegenwoordig al van prima kwaliteit. Probeer wel enigszins in te zoomen op een persoon (close-up), een ploeg of een actie. Houd uw gsm steeds in horizontale stand. Check even of alles er goed op staat en niet bewogen is.