dinsdag , 21 maart 2023
nlfr

Promo – Tandem Rein en Thijn Evers (Zonhoven) wil thuis stunten tegen Pelt

Tweede rij vlnr.: Ilias Kisiel, Dries Vanderhoydonks, Tibo Leyssens, Tom Claes, Daan Leyssens en Kristof Maes. Eerste rij vlnr.: Pieter Claes, Thijn Evers, Thymo Feyen en Rein Evers. / FOTO Helios Zonhoven.

Helios Zonhoven (Promo 3) heeft de batterijen opgeladen voor een bekerstunt tegen Pelt uit Promo 1. Helios doet in de terugronde van de competitie ook een gooi naar de titel tegen koploper Gems Diepenbeek . . .

_______________________________________________________

Wil je dit artikel graag lezen?
Voor 2.40 euro heb je tot het einde van deze maand toegang tot alle publicaties. Eenmalige betaling, je hoeft niet op te zeggen.

REGISTREER NU

We staan open voor sponsoring, maar willen er niet afhankelijk van zijn. We rekenen in de eerste plaats op het engagement van de volleybalcommunity om dit kanaal een reden van bestaan te geven.

Hier lees je in detail waarom we vasthouden aan de betaaltoegang.

Bedankt voor uw begrip!

_______________________________________________________

 

Check Also

Datovoc Tongeren Nationale 2 (v)

Nationaal – Niels Notelaers (Datovoc): “Ideale kweekpoel voor LVL Genk in Liga”

Datovoc Tongeren promoveert als kampioen naar Nationale 1. Perfecte filosofie voor de input van heel jong talent, dat kan doorstromen naar LVL Genk in de Liga.

Promo –  Maarten Michiels volgt kampioenenmaker Mc Cluskey op bij Mavo

De vrouwen van Mavo Dilsen-Stokkem gaven het goede voorbeeld met de titel in Promo 1. De mannen in Promo 1 wilden niet achterblijven. Ze haalden in de laatste partij van het seizoen ook netjes de titel aan boord. Mavo promoveert zo met twee teams naar Nationale 3.