dinsdag , 21 maart 2023
nlfr

Promo – Paul Bobbaers (Zonhoven): “Graag twee kersen op de taart”

Vooraan op de grond: 12. Femke Akkermans met open handjes, 10. Gitte Maris met vuistjes. Middenrij: 7. Anke Vangenechten, 14. Grethe Vanloffelt, 2. Nina Vandeweerd. Achteraan vnlr.: headcoach Paul Bobbaers, 4. Eline Akkermans, 9. Sofie Deconinck, 3. Kato Warson, 13. Steffie Vanthoor. / FOTO Topsport Davozon Zonhoven.

Topsport Davozon Zonhoven werd kampioen in Promo 4 D. Coach Paul Bobbaers leidt ook het team in Promo 2. Hij hoopt dit weekend de dubbelslag te realiseren tegen challenger Kevoc Kessenich . . .

_______________________________________________________

Wil je dit artikel graag lezen?
Voor 2.40 euro heb je tot het einde van deze maand toegang tot alle publicaties. Eenmalige betaling, je hoeft niet op te zeggen.

REGISTREER NU

We staan open voor sponsoring, maar willen er niet afhankelijk van zijn. We rekenen in de eerste plaats op het engagement van de volleybalcommunity om dit kanaal een reden van bestaan te geven.

Hier lees je in detail waarom we vasthouden aan de betaaltoegang.

Bedankt voor uw begrip!

_______________________________________________________

 

Check Also

Datovoc Tongeren Nationale 2 (v)

Nationaal – Niels Notelaers (Datovoc): “Ideale kweekpoel voor LVL Genk in Liga”

Datovoc Tongeren promoveert als kampioen naar Nationale 1. Perfecte filosofie voor de input van heel jong talent, dat kan doorstromen naar LVL Genk in de Liga.

Promo –  Maarten Michiels volgt kampioenenmaker Mc Cluskey op bij Mavo

De vrouwen van Mavo Dilsen-Stokkem gaven het goede voorbeeld met de titel in Promo 1. De mannen in Promo 1 wilden niet achterblijven. Ze haalden in de laatste partij van het seizoen ook netjes de titel aan boord. Mavo promoveert zo met twee teams naar Nationale 3.