zaterdag , 2 maart 2024
nlfr

2e divisie – Geel Zwart twee keer door oog van de naald

Na twee verliesmatchen op rij, twee keer uit met 3-0, herstelde Geel Zwart Wijnegem zich op eigen veld tegen Kruikenburg Ternat. Al had het in de eerste twee sets geen overschot.

TWEEDE DIVISIE B (m) – GEEL ZWART WIJNEGEM

“Het ging moeilijker dan de uitslag laat vermoeden”, is trainer Jan Clissen eerlijk. “In een eerder gelijkopgaande eerste set kwamen we in de slotfase 20-23 achter. Toch zagen we dankzij een dubbele wissel nog de kans om het tij te keren. Door de inbreng van Koen Nicolaï aan het blok en Senne Van Hoof aan service konden we de achterstand ombuigen in setwinst.”

“In de tweede beurt kwamen we zelfs 11-18 achter. Middenman Joris Huijskens sloeg bovendien zijn voet om, maar gelukkig zonder erg want ik had geen vervanger voor hem. Hij kon blijven staan en vanaf dat moment hebben we gretig teruggevochten en hebben we alsnog de set gepakt. Dat brak de veer bij de bezoekers, zodat we iets vlotter de derde set konden winnen.”

Geel Zwart Wijnegem – Kr. Ternat  3-0
Setstanden: 26-24, 29-27, 25-19.

Check Also

Hellvoc Nationale 1 (m)

Nationaal – Hellvoc mag met drie op drie van een geslaagde start spreken

Hellvoc trok het laken naar zich toe in de streekderby tegen Klein Brabant Puurs. Hellvoc heeft zijn start alvast niet gemist.

Tesla Lint Nationale 1 (v)

Nationaal – “Er wordt gefluisterd dat we het lastig zullen krijgen”

Lint hengelde op de tweede speeldag In Nationale 1 de eerste punten binnen. De bezoekers uit Zandhoven hadden nochtans overtuigend de openingsset naar zich toegetrokken, maar ...

Geef een reactie